Top stiri astazi, February 7, 2018

Corpul se recupereaza foarte repede dupa renuntarea la tigari, dar unele schimbari raman ireversibile.
SpaceX a lansat cu cucces cea mai puternica racheta din lume - Falcon Heavy. Din cauza vantului puternic compania a amanat lansarea pentru ora 8:45 GMT (22:45, ora Romaniei) de pe platforma din Florida de unde a decolat si racheta la bordul careia se aflau primii oameni care au aselenizat.
Angajatorii din sectoarele IT si cercetare-dezvoltare si ai zilierilor sau persoanelor cu handicap care maresc cu cel putin 20% salariile brute ale acestor angajati vor retine la sursa si vor evidentia in Formularul 112 cheltuielile cu CASS, a declarat luni ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici.
Uniunea Europeana pregateste un plan prin care sa sanctioneze Marea Britanie in etapa de tranzitie post-Brexit prin excluderea din sectoare ale pietei comunitare daca Londra nu respecta conditiile stabilite, arata un proiect de document UE obtinut de Financial Times.
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, marti, ca vor fi luate masuri urgente pentru ca Spitalul de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala sa se mute intr-un nou sediu, care sa fie echipat si dotat la standarde europene.
Un tanar a ajuns, marti, la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc, cu rani grave la unul dintre picioare, dupa ce a fost atacat de un urs, in apropierea padurii din satul Eliseni, judetul Harghita, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Elon Musk a anuntat ca cea mai puternica racheta din lume, Falcon Heavy, este gata de lansare la Centrul Spatial Kennedy. Potrivit miliardarului american, lansarea a fost programata sa aiba loc marti seara la 20.30 (ora Romaniei), scrie BBC News. UPDATE.ACea mai puternica racheta din lume, Falcon Heavy, a fost lansata cu succes in jurul […]

Post-ul UPDATE. Cea mai puternica racheta din lume, Falcon Heavy, a fost lansata cu succes / VIDEO apare prima data in Libertatea.ro.

Federatia Romana de Handbal (FRH) a semnat un parteneriat cu Dacia, cel mai mare producator roman de automobile devenind partenerul tehnic al echipelor nationale de seniori, atat la feminin, cat si la masculin.
In topul celor mai mari 15 proprietari de paduri din Romania, dupa suprafata detinuta, sunt prezenti cinci jucatori privati, din care unu sigur este amosiera roman, respectiv Sturdza Gheroghe Ioan Eric, care se trage dintr-o familie de domnitori, familia Sturdza.
Noile reglementari proApuse de Primaria CaApiAtalei nu raspund neAvoiAlor actuale ale consuAmaAtorilor, au avertizat ei. Regulamentul este pus in dezAbatere publica pana astazi, 7 feAbruarie, pe site-ul Primariei Capitatei, urmand ca apoi sa fie supus votului in cadrul sedintei Consiliului General.
Pagina din 6
<