Top stiri astazi, February 6, 2018

Mijlocasul Alexandru Ionita s-a declarat multumit ca a debutat cu victorie la CFR Cluj, 2-0 contra Concordiei Chiajna, si s-a referit apoi la meciul cu FCSB, programat in etapa urmatoare, pe care nu-l considera a fi decisiv.
Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, ca acuzatiile pe care liderul PSD, Liviu Dragnea, le aduce SPP sunt apovesti de adormit copiiia, afirmand ca Dragnea a lasat ao petardaa similara si anul trecut - agaura in buget de 10 miliardea.

Burnley – Manchester City este primul meci al etapei a 26-a din Premier League. Alte partide interesante sunt Arsenal – Everton si Liverpool – Tottenham. aDaily Expressa scris ca, daca va pierde cu Watford, luni, Antonio Conte va fi imediat pus pe liber de Roman Abramovich. Au trecut doar 9 luni de la momentul in […]

Post-ul Anglia, etapa a 26-a. Chelsea, spulberata de Watford! Egal in Liverpool – Tottenham / VIDEO apare prima data in Libertatea.ro.

SpaceX se pregateste sa lanseze, maine, cea mai puternica racheta din lume. Lansarea este programata sa aiba loc la ora 6:30 p.m GMT (20:30, ora Romaniei) de pe platforma din Florida de unde a decolat si racheta la bordul careia se aflau primii oameni care au aselenizat, scrie Descopera.
Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a explicat ca managementul spitalelor din Romania nu este cel care ar trebui sa fie, precizand ca nu se cunosc procedurile la nivelul unitatilor sanitare, motiv pentru care va face vizite neanuntate in toate spitalele judetene.
Comisia Nationala de Prognoza (CNP) a publicat proiectia principalilor indici macroeconomici, varianta de iarna, din care reiese ca economia Romaniei ar fi crescut cu 7,1% in 2017 si va creste cu 6,1% in 2018, dupa ce in varianta de toamna estimase cresteri de 6,1% in 2017 si 5,5% in 2018.
Indicele bursier Dow Jones a avut luni o scadere de 1.175 de puncte, cea mai mare dupa criza financiara din anul 2008, situatii asemanatoare inregistrandu-se si la bursele S&P 500 si Nasdaq.
Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta, luni, ca pentru investitiile in sediile de instanta, finantate din buget propriu, prioritatea ministerului este finalizarea lucrarilor incepute in anii anteriori, dar si a celor nefinalizate in cadrul acordului de imprumut cu Banca Mondiala.
Dow Jones, cel mai important indice al Bursei de la New York, a scazut cu 3%.
Presedintele Camerei, Liviu Dragnea, a precizat, luni, dupa o intrevedere cu ministrul afacerilor externe si comertului exterior din Ungaria, Péter Szijjártó, ca Romania este interesata de aprofundarea cooperarii sectoriale, indeosebi in domenii precum energia sau infrastructura.
Pagina din 6
<