Top stiri astazi, January 13, 2018

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat ca membrii filialei social-democrate au solicitat, vineri seara, convocarea imediata a Comitetului Executiv National, propunand ca acesta sa aiba loc lunea sau martea viitoare, pentru a lamuri situatia din partid.
Aproximativ 210.000 de roAmani sunt obligati sa deApuna la Agentia NatioAnala de Administrare FisAcala (ANAF) formularul 600, un document prin care acestia treAbuie sa arate ce venituri au obtinut in 2017 sau cred ca vor obtine anul acesta pe lanAga salarii, astfel incat Fiscul sa le calAcuAleze ce contributii sociale au de platit.
Un britanic de 20 de ani a descoperit o metoda foarte simpla de a castiga bani frumosi de pe urma banilor. In numai un an firma pe care a infiintat-o a obtinut profit de 100.000 de euro.
Actrita americana Julia Louis-Dreyfus, celebra pentru rolul din serialul TV Seinfeld, diagnosticata anul trecut cu cancer mamar, a incheiat cu succes chimioterapia, potrivit tmz.com.
Ministrul delegat pentru Afaceri Europene Victor Negrescu sustine ca este nevoie de o noua strategie in ceea ce priveste aderarea Romaniei la Spatiul Schengen, adaugand ca au fost redemarate reuniunile Comisiei Nationale de Autoevaluare Schengen.
Donald Trump, presedintele SUA, a prelungit, vineri seara, suspendarea sanctiunilor decisa in cadrul Acordului nuclear semnat de marile puteri cu Iranul, dar oficiali de la Casa Alba sustin ca este ultima data cand liderul american accepta acest lucru.
Costume populare din toate regiunile tarii, vechi de un secol, dar si altele noi, au fost prezentate, vineri seara, la aCasa cu leia, din Bistrita, intr-o expozitie organizata de mesterul popular Virginia Linul, care marcheaza implinirea celor 100 de ani de la Marea Unire.
Acuzatii grave ale guvernului Frantei la adresa Lactalis: supermarketurile au continuat sa comercializeze laptele cu salmonella, cu toate ca fusesera anuntate sa-l retraga.
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca a primit asigurari de la premierul Mihai Tudose ca Municipalitatea va primi un teren ce apartine Societatii Romane de Televiziune, teren pe care primaria intentioneaza sa construiasca Spitalul Metropolitan.
Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, la Vaslui, ca nu exista doua tabere in partid, iar scandalul despre care se vorbeste in ultimele zile in spatiul public aeste mai mic decat se vedea, membrii PSD spunandu-i ca e important sa ramana uniti, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Pagina din 5
<