Top stiri astazi, January 12, 2018

Fostul presedinte Traian Basescu a scris, joi seara, pe Facebook, ca pe fondul conflictului dintre premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, statul roman ase face tandaria, afirmand ca raspunsul pe care Carmen Dan il da premierului este aridicola.
O camera audio-video a fost descoperita, joi, in masina sotiei medicului Mihai Lucan, procurorii DIICOT precizand ca aceasta a fost instalata ca urmare a punerii in executare a unui mandat de supraveghere tehnica, obtinut cu respectarea normelor de procedura penala.
Deputatul PSD Catalin Radulescu a anuntat, joi seara, pe Facebook, ca va solicita intrunirea de urgenta a Consiliul Executiv al PSD pentru a hotari, dupa aiesirea necontrolata si nestatutara a premierului Tudosea, social-democratii vor mai sustine aechipa Tudose -Ciolacu la guvernarea.
Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, considera ca deznodamantul conflictului dintre premierul Mihai Tudose si ministrul de Interne, Carmen Dan, va fi unul anu chiar placuta, iar in cazul in care conflictul va continua in acest fel, mai ramane ca CEX al PSD sa ceara demisia premierului.
Un Lamborghini Huracan nu a fost indeajuns pentru moldoveanca. Apeland la serviciile companiei Vinceri, Daria Radionova a ales sa-si acopere automobilul de 200.000 de euro cu 1.3 milioane de cristale Swarovski.
O ancheta are loc la Spitalului Judetean de Urgenta Satu Mare, unde joi a murit o fetita de 1 an si jumatate, diagnosticata cu varicela. Medicul care a consultat-o prima oara nu a considerat necesara internarea, astfel ca mama fetitei a cerut sa plece acasa, iar a doua zi micuta a murit.
Vicepremierul Paul Stanescu este de parere ca nu se impunea demisia ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan. Alti lideri PSD spun ca partidul trebuie sa se concentreze pe aplicarea programului de guvernare si spera ca acest moment tensionat va fi depasit.
Fondatorul Wikileaks, Julian Assange, a primit cetatenie ecuadoriana, in conditiile in care beneficiaza de azil in ambasada Ecuadorului de la Londra incepand din 2012, a anuntat joi Ministerul de Externe de la Quito, relateaza site-ul agentiei The Associated Press.
Iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana fara un acord privind viitoarele relatii bilaterale risca sa genereze pierderea a 500.000 de locuri de munca pe teritoriul britanic si retragerea unor investitii in valoare de 50 de miliarde de lire (56 mln euro), avertizeaza primarul Londrei, Sadiq Khan.
Pagina din 4
<