Top stiri astazi, January 11, 2018

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, ca RA-APPS din partea Casei Regale a primit o ofera de chirie pentru Palatul Elisabeta, dar conditia impusa a fost o perioada de gratie de un an, ceea ce, din punctul sau de vedere, anu mergea.
Soferul unui autoturism a pierdut, miercuri seara, controlul volanului si a acrosat sase masini parcate in zona Soselei Oltenitei din Capitala, nefiind inregistrate victime, potrivit Brigazii Rutiere a Capitalei.
Premierul Mihai Tudose a anuntat ca statul roman vrea sa isi exercite dreptul de preemtiune si sa cumpere 51% din actiunile pe care le detine Daewoo la santierul naval Mangalia.
a Piata creditelor continua sa aiba un potential bun a Canalele la distanta, banca mobila sau electronica, centrele de contact, vor evolua in continuare a Prioritare sunt investitiile in digitalizare si imbunatatirea calitatii serviciilor.
Fostul presedinte Traian Basescu i-a transmis, miercuri, pe Facebook, premierul Mihai Tudose, ca aa da batalia cu Dragnea prin umilirea unui ministru nu este demna, sfatuind-o pe Camen Dan sa demisioneze de la conducerea MAI si sa arate ca ea este asingurul barbata dintre Dragnea si Tudose.
Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, le-a prezentat oficialilor europeni evolutia procesului de pregatire privind preluarea de catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene, precizand ca acesta a inregistrat evolutii semnificative pe toate palierele sale.
Coreea de Nord si Coreea de Sud ar trebui sa isi rezolve problemele interne in lupta pentru reunificare, a declarat miercuri ambasadorul nord-coreean in Rusia, Kim Hyung-Jun, relateaza site-ul agentiei Tass.
Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri, intr-un interviu televizat, ca are o relatie institutionala cu presedintele PSD Liviu Dragnea si asa va ramane, negand ca isi doreste sa fie presedintele PSD.
Mihai Tudose a declarat miercuri ca relatia sa cu serviciile de informatii este strict institutionala si a facut referire la afirmatiile lui Victor Ponta care il acuza pe Dragnea ca a taiat un porc la un sediu al SRI, spunand ca el nu a participat la petreceri nici in vie, nici la taiatul porcului.
Pagina din 6
<