Top stiri astazi, January 4, 2018

Primarul general, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, in cadrul comandamentului privind fluidizarea traficului, ca vehiculele RATB vor fi dotate cu sisteme GPS, care vor calcula timpii de asteptare in statii.
Emil Boc sustine ca nu a beneficiat de tratament preferential din partea medicului Mihai Lucan, iar despre contractul de concesiune pentru realizarea clinicii LukMed, acesta afirma ca a fost aprobat de Consiliul Local Cluj-Napoca inainte ca el sa fie ales primar.
Romanii inscrisi pe listele medicilor de familie care nu au semnat actele aditionale de prelungire a contractului-cadru din 2017, nu mai pot primi de la acestia retete compensate si gratuite, trimiteri la specialisti sau concedii medicale, cel putin in urmatoarele trei luni
Plecat pentru o vreme din ospiciul carpato-danubianopontic, am luat contact sporadic cu stirile din tara. Am schimbat mesaje si telefoane cu 2-3 prieteni, exact cat ai nevoie ca sa stii ca nu ai cum sa dai gres. Urari am primit si am transmis exact cat am simtit ca este nevoie.
Evz.ro a incheiat anul 2017 in crestere atat fata de luna anterioara, cat si fata de luna decembrie a anului trecut, consolidandu-si avansul fata de principalii competitori.
In Romania este un an de trecere, catre anul 2019, an de alegeri europarlamentare si prezidentiale. Nenorocirea este ca cei pe care ii alegem in Romania, pe care i-am angajat pe o perioada ca sa ne bage bani in buzunar, inteleg ca i-am ales ca sa-si bage bani in buzunarele proprii. Si asta fac tot timpul! Dar, iata horoscopul pentru anul 2018 al unor personalitati, VIP-uri politice din Romania, care pot si vor infl uenta major viata poporului din tara noastra.
Dupa alegerea celor 12 apostoli, Iisus a luat inca 70 de apostoli amai micia pentru a-i trimite la propovaduire.
Coalitia de guvernare vrea sa-i lase pe angajati sa aleaga daca isi tin la stat sau la privat economiile pentru pensie
Andrei ajunsese la puscarie dintr-o prostie. Avea 45 de ani, era un prosper om de afaceri si toate treburile pareau asezate. Ma rog, cat de asezat poate fi un lucru in Romania.
Pagina din 6
<