Top stiri astazi, January 1, 2018

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica, pe Facebook, ca spera ca noul an sa fie unul al solidaritatii intre romani, chemandu-i pe acestia sa acolaboreze pentru o Romanie unita in jurul unui ideal comuna.
Ziua de 1 ianuarie 2018 este prevazuta ca data de intrare in vigoare a unor normative si reglementari care vor genera plusuri sau, uneori, minusuri in bugetele populatiei si firmelor. MEDIAFAX consemneaza principalele schimbari care vor interveni incepand cu acest termen.
Liderul mondial Simona Halep a transmis, duminica, in Ajunul Anului Nou, un mesaj pentru fanii sai.
Premierul Mihai Tudose a declarat, duminica, pe Facebook, ca indiferent de raportarile personale ale fiecarui roman, Romania trebuie sa insemne mai mult decat
Jessica Allen, care era mama surogat pentru un cuplu de chinezi, a ramas insarcinata a doua oara cu partenerul sau, scrie Science Alert.
Noua spitale vor asigura asistenta medicala, in Capitala, in noaptea de Revelion si in primele doua zile ale anului, potrivit unui comunicat de presa publicat pe site-ul Directiei de Sanatate Publica Bucuresti (DSPB).

aDe cativa ani, umblu peste tot, pentru a gasi locurile in care au fost arhivate documentele celor trei intreprinderi la care am lucrat si care, intre timp, s-au desfiintat. Va rog sa ne spuneti unde si pentru cat timp trebuie arhivate documentele firmelor desfiintatea. (Petre Ursu, Bucuresti). RASPUNS: Potrivit legii, toate documentele contabile, dar nu […]

Post-ul LIBERTATEA TE AJUTA: Pentru cat timp trebuie arhivate documentele firmelor? apare prima data in Libertatea.ro.

Guvernul a decis in decembrie sa plafoneze punctul de amenda pentru a nu ajunge la valori prea mari. Astfel, valoarea punctului de amenda auto va ramane la 145 de lei in 2018, chiar daca salariul minim brut pe tara va creste la 1.900 de lei, arata ordonanta de urgenta adoptata de guvern.
Pagina din 4
<