Top stiri astazi, December 9, 2017

Presedintele PNL Ludovic Orban a precizat, vineri, ca formatiunea sa va sustine toate demersurile necesare pentru declansarea alegerilor anticipate, intrucat PSD nu mai are legitimitate, iar programul de guvernare actual nu mai are legatura cu cel din campania electorala.
O eruptie masiva are loc odata la 45.000-714.000 de ani, dar cele mai recente descoperiri arata ca un astfel de evenimentul ar putea avea loc odata la un interval de doar 17.000 de ani. Mai mult, specialistii avertizeaza ca perioada ar putea fi redusa chiar la 5.200 de ani.
Daniel Dragomir, fost colonel SRI, a declarat vineri ca dosarul Black Cube contine o lista de nume publice care erau tinte pentru compania mentionata. Dragomir acuza ca dosarul stagneaza si spera sa se lamureasca implicarea SPP si SRI in dosar.
Un raport realizat de Fundatia World Vision Romania scoate la iveala lucruri incredibile despre felul in care se raporteaza un parinte la copilul sau si modul in care intelege ce inseamna educatia celor mici.
Cel putin doi palestinieni au fost ucisi, iar alti 300 au fost raniti, vineri dupa-amiaza, in urma confruntarilor cu serviciile de securitate israeliene in cursul protestelor desfasurate in Cisiordania si Fasia Gaza ca reactie la decizia presedintelui SUA, Donald Trump, privind Ierusalimul.
Decizia presedintelui SUA, Donald Trump, de a recunoaste unilateral orasul Ierusalim drept capitala a Israelului incalca rezolutii ale Consiliului de Securitate ONU, acuza Franta, Marea Britanie, Italia, Suedia si Germania.
Nationala feminina de handbal a Romaniei a pierdut cu scorul de 17-26, partida disputata, vineri, impotriva Frantei, la Mondialul din Germania.
Un barbat a fost impuscat dupa ce a atacat o patrula de politie si a ranit grav un agent. Agresorul a folosit o bata impotriva oamenilor legii pe care i-a lovit in zona capului.
Calin Popescu Tariceanu spune ca Parlamentul Romaniei deranjeaza pe multi oameni de la varful sistemului paralel, iar teama acestora ca isi vor pierde functiile si puterea a generat reactii nedemocratice, dincolo de limita Constitutiei.
Ministerul Sanatatii anunta ca Florian Bodog a participat, vineri, la Reuniunea Consiliului ministrilor UE pentru Sanatate, precizand ca reprezentantii din domeniu ai altor state UE sustin pozitia Romaniei referitoare la problema exportului paralel de medicamente.
Pagina din 6
<