Top stiri astazi, December 7, 2017

Guvernul a suplimentat, miercuri, cu 43.000 de lei, bugetul MAE pentru funeraliile organizate in memoria Regelui Mihai, banii fiind necesari doar pentru deschiderea salonului oficial al Aeroportului Otopeni, celelalte ministere avand deja bugetate fondurile necesare, potrivit unor surse politice.
Presedintele USR, Dan Barna, a precizat, miercuri noaptea, dupa aproximativ 11 ore de dezbateri la propunerile de modificare a Statutului magistratilor, ca formatiunea sa considera o victorie faptul ca nu s-a mai dat votul final.

Liga Campionilor, etapa 6 (ultima). Echipe calificate in optimi: Manchester United, Basel, Paris Saint-Germain, Bayern Munchen, AS Roma, Chelsea, Barcelona, Juventus, Manchester City, Tottenham, Real Madrid si Besiktas.A Miercuri se decid ultimele patru echipe calificate in optimile de finala ale Ligii Campionilor. Sapte echipe isi disputa prezenta in primavara Ligii: Liverpool, Sevilla, Spartak Moscova, Sahtior, […]

Post-ul Liga Campionilor, etapa a 6-a (ultima). S-au decis ultimele patru calificate in optimi. Recordul lui Ronaldo / VIDEO apare prima data in

Mahmud Abbas, liderul Autoritatii Palestiniene, a condamnat dur decizia presedintelui SUA, Donald Trump, de a recunoaste orasul Ierusalim drept capitala a Israelului, avertizand ca, prin aceasta hotarare ilegala, Statele Unite renunta la rolul de mediator in procesul de pace israelo-palestinian. In acelasi timp, Uniunea Europeana a exprimat preocupari grave in legatura cu decizia presedintelui SUA, Donald Trump, avertizand ca masura, o incalcare a unei rezolutii ONU, risca sa afecteze perspectivele de pace intre israelieni si palestinieni.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, miercuri noaptea, un amendament la Legea 303/2004 privind Statutul judecatorilor si procurorilor, potrivit caruia statul ase indreptaa cu actiune in regres prin MFP impotriva magistratilor care au savarsit eroarea judiciara cauzatoare de prejudicii.
Deputatul PSD Florin Iordache a precizat, miercuri noaptea, dupa aproximativ 11 ore de dezbateri la propunerile de modificare a Statutului magistratilor, ca s-a asistat mai mult la un ascandala decat la dezbateri, el acuzand opozitia ca nu a respectat Regulamentul.

Sore, aparitie de printesa la Gala Elle Style Awards 2017. Artista a purtat o tinuta demna de covorul rosu, reusind sa atraga toate privirile. Castigatorii Galei Elle Style Awards 2017 Sore a purtat un sacou alb, cu pantaloni, iar accesoriul de baza a fost trena de culoare roz, din voal, prinsa de umerii sacoului. Sore, […]

Post-ul Sore, printesa diafana la Gala Elle Style Awards 2017. Cum s-a imbracat artista apare prima data in Libertatea.ro.

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat pe articole proiectul de lege privind Statutul magistratilor, la capatul a 11 ore de dezbateri, urmand ca data votului final asupra proiectului sa fie decisa in urmatoarea sedinta a Biroului Permanent.
Guvernul a aprobat in sedinta de miercuri o serie de masuri fiscal-bugetare pentru mentinerea in 2018 a tintei de deficit bugetar sub 3% din PIB, printre care limitarea cheltuielilor publice si blocarea posturilor vacante
Pagina din 5
<