Top stiri astazi, November 14, 2017

Doua persoane au murit si alte trei au numeroase traumatisme in urma unui accident rutier care a avut loc luni noaptea, pe DN25, in judetul Galati, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Plenul Senatului a respins, luni, propunerea legislativa privind consacrarea zilei de 15 martie ca sarbatoare a comunitatii maghiare din Romania, raportul suplimentar negativ fiind votat de 82 senatori, in timp ce impotriva au votat opt senatori, iar 11 s-au abtinut.
Liderul PSD Liviu Dragnea a precizat, luni seara, ca nu crede ca exista membru din conducerea PSD care sa nu aiba dosar facut, el apreciind ca acest lucru este aingrozitora.
Pasionatii de bere primesc o veste buna. Nu vor mai trebui sa incerce zeci si zeci de localuri pentru a gasi cea mai buna bere. O companie aeriena le pune la dispozitie o harta a Europei cu pentru a-i ajuta sa se descuse mai usor in multitudinea de baruri, restaurante si berarii, scrie Gustarte.
Avocatul Gheorghe Piperea si-a anuntat, luni seara, demisia din functia de consilier onorific al primului-ministru, demisia sa survenind la cateva ore dupa un atac dur la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea.
Penitenciarele si corturile de evenimente vor fi scutite de autorizarea privind securitatea la incendii, potrivit unui proiect supus dezbaterii luni de catre MAI. Acelasi document mai arata ca magazinele de la metrou si centrele de ingrijire a batranilor sunt supuse acestor avizari.
Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni, pe Facebook, ca a primit asigurari din partea managerului Coca-Cola Romania ca aceasta companie nu va reduce salariile ca urmare a transferului contributiilor, dovada a faptului ca Guvernul nu traieste intr-o lume paralela, aasa cum reclama unii sindicalistia.
Regimul din Coreea de Nord, condus de Kim Jong-Un, a semnalat Natiunilor Unite ca Administratia Donald Trump a generat cea mai grava criza prin exercitii militare in cursul carora au adus armament nuclear in Peninsula Coreea.
Temperatura aerului va fi in scadere fata de intervalul anterior, mai accentuat nord-estul tarii, insa cu toate acestea valorile termice vor fi apropiate de cele normale, chiar peste acestea in partea de sud a teritoriului, informeaza ANM.
Autoritatile italiene au confiscat peste 900.000 de bancnote euro false, cu valoarea echivalenta de 28 de milioane de euro, produse in imprimerii clandestine din Italia si Romania, in investigatie fiind arestati preventiv 13 suspecti.
Pagina din 6
<