Top stiri astazi, November 13, 2017

Un cutremur cu magnitudinea de 7,3 s-a produs duminica seara in vestul Iranului, in apropierea frontierei cu Irakul, cauzand pagube majore si cel putin sase decese, informeaza agentia de stiri Reuters, citand presa iraniana.
Trei turisti care au ramas blocati cu autoturismul, duminica, in Muntii Baiului, au fost salvati de jandarmii montani din Prahova, interventia fiind una dificila, din cauza zapezii si drumului greu accesibil, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Unsprezece ursi care au coborat in Busteni, in weekend, au fost goniti de jandarmi, care au folosit sirenele, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Medicii au declarat decesul femeii de 42 de ani care a cazut, duminica seara, cu masina in barajul Zigoneni, dupa zeci de minute in care au incercat sa o resusciteze, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Dumitru Iliescu, fost sef al SPP, reda, intr-o postare pe Facebook o discutie, in care interlocutorul sau vorbeste despre influenta SUA in Romania,precizand ca americanii vor sa aiba controlul total, iar Coldea si Maior s-au pus in slujba lor. Acesta sustine ca statul pararel inca functioneaza.
Nicolae s-a nascut in Elvetia, la 1 aprilie 1985. In varsta de 32 de ani, acesta a primit titlul de principe in 2010, iar din 2008 a participat la diferite actiuni, ecologiste si caritabile. Galerie FOTO in articol!
Aproximativ 30 de persoane au traversat strada minute in sir, duminica seara, pe Drumul European 85, la intrarea in Iasi dinspre Targu Frumos, nemultumiti ca viata lor este pusa zilnic in pericol deoarece in zona nu exista pasarele pietonale, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Armata romana este condusa si se comporta combatant in fel euro-atlantist, a spus, la editia MEDIAFAX Live din aceasta saptamana, deputatul PNL Ovidiu Raetchi, vicepresedinte al Comisiei pentru Aparare, Ordine Publica si Siguranta Nationala a Camerei Deputatilor.
Pagina din 9
<