Top stiri astazi, November 7, 2017

Senatul a adoptat luni initiativa legislativa a PNL care prevede sanctiuni cu inchisoarea de la 6 luni la 15 ani pentru persoanele care percep taxe de parcare fara a avea autorizare in acest sens sau pentru cei care determina sau inlesnesc savarsirea unor astfel de fapte.
Donald Trump, presedintele SUA, a declarat, luni, ca Japonia va avea capacitatea de a intercepta rachetele balistice lansate de Coreea de Nord datorita tehnicii militare pe care o va achizitiona din Statele Unite, informeaza BBC News Online.
Juventus Bucuresti si ACS Poli Timisoara au remizat la Ploiesti, scor 1-1, luni, in ultimul meci al etapei cu numarul 17.
Biroul Executiv al PNL a aprobat, luni, textul motiunii simple indreptate impotriva ministrului Energiei, Toma Petcu, intitulata Romania in bezna. PSD fura curent, a declarat deputatul PNL Virgil Popescu, el criticand cresterea galopanta a pretului la energie si politizarea companiilor de stat.
Primarul Capitalei a declarat, luni, ca oamenii politici au participat la o manifestare ilegala, facand referire la faptul ca la protestul care a avut loc duminica au participat si reprezentanti ai PNL, precum si fostul premier Dacian Ciolos si fostul ministru al Sanatatii, Vlad Voiculescu.
Reprezentantii statelor Uniunii Europene vor discuta, marti, despre elaborarea unei liste a zonelor considerate paradisuri fiscale, in eforturile de combatere a evaziunii fiscale dupa dezvaluiri privind detinerea de catre persoane a unor active in diverse regiuni din lume, relateaza agentia Reuters.
Cercetarile in dosarul privind frauda de la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate au fost extinse. Procurorii DNA anunta ca au retinut 16 persoane in dosarul CNAS, reprezentanti ai firmelor de ingrijire la domiciliu, un medic si un avocat, fiind acuzate de inselaciune privind decontarea ilegala a unor servicii medicale, dar si ca ar fi incercat sa ascunda probe si sa influenteze martori.
Compania chineza va continua si angajarile din centrul de servicii, odata cu transferarea in Romania a unor departamente din cadrul Huawei Europe. aInvestim mult aici, nu doar facem bani prin distribuitori, cum fac unii rivalia.
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni, ca modificarile aduse Codului Fiscal ar reprezenta o lovitura foarte mare pentru toate comunitatile deoarece vor fi mai putini bani la buget pentru investitii. Edilul a precizat ca premierul a invitat-o marti la o intalnire la Guvern. ...
Procurorul Mihaiela Moraru-Iorga a depus un memoriu la CSM, care contine o analiza a modului de lucru al conducerii DNA, magistratul sustinand ca prin sesizarea care o vizeaza, depusa de Kovesi la Inspectia Judiciara, sefa DNA recunoaste implicarea in dosare.
Pagina din 9
<