Top stiri astazi, November 3, 2017

Inspectorii antifrauda au identificat un circuit de tranzactionare fictiva de bunuri si servicii creat din 46 de firme, care a prejudiciat bugetul statului cu 7,1 milioane de lei, fiind sesizate organele de cercetare penala, se arata intr-un comunicat emis de Directia Generala Antifrauda Fiscala.
Echipa Romaniei a ocupat locul al doilea la Campionatul European de Securitate Cibernetica din 2017, care are loc la Malaga, Spania, in perioada 30 octombrie a 3 noiembrie, potrivit unui anunt publicat pe pagina de socializare a evenimentului.
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi, la ASE, ca tinerii se pot lansa in afaceri chiar daca momentan nu dispun de capital, amintindu-si ca bunicul sau i-a spus aAfaceri cu bani stiu toti prostii sa facaa.
Inainte de meciul de joi din Europa League, cu Hapoel Beer Sheva, echipa FCSB a vizionat in avanpremiera absoluta comedia Ghinionistul, alaturi de echipa filmului.
Un profesor de la Universitatea din Bucuresti a povestit, pe blogul personal, ca i-a sugerat unei studente islamice ca ar putea sa ia in calcul sa vina la cursuri fara val, ceea ce a dus la o discutie aprinsa intre cei doi. La CNCD a ajuns o sesizare in acest sens, venita din partea unui deputat.
Programul Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB) va fi prelungit, joi, pentru partida de fotbal dintre FCSB si Hapoel Beer Sheva, din runda a patra a Ligii Europa, care va avea loc joi, de la 22:05, pe Arena Nationala.
Un studiu realizat recent de cercetatori au ajuns la concluzie cel putin bizara. Oamenii iubesc mai mult cainii ca pe semenii lor.
Controversatul ministru al Agriculturii a l-am numit pe social-democratul Petre Daea, fost membru al Partidului Comunist timp de 19 ani, din 1970 pana in 1989 a si-a organizat, ieri, o paranghelie de-a dreptul faraonica, chiar in sediul ministerului pe care-l pastoreste, in cinstea propriei sale zile de nastere. Facem precizarea ca Petre Daea a implinit 68 de ani
Maximele vor fi cuprinse intre 8 grade in estul Transilvaniei si 15 grade in Lunca Dunarii si minimele intre 0 si 8 grade. Cerul va fi mai mult noros in jumatatea nordica a tarii si cu innorari temporare in rest.
Nr. 8108, 24 de pagini, 2,8 lei
Pagina din 7
<