Top stiri astazi, October 22, 2017

Marius Copil si-a explicat azi la Telekom Sport decizia de a nu mai raspunde convpcarilor la echipa de Cupa Davis a Romaniei. Fostul presedinte al Federatiei Romane de Tenis, Ilie Nastase, si-a spus punctul de vedere cu referire la hotararea lui Copil, la Radio Sport.
Bulevardul Aviatorilor este blocat, circulatia rutiera fiind deviata, dupa ce doi stalpi de iluminat au cazut ca urmare a unui accident, potrivit Brigazii de Politie Rutiera. Soferul ar fi pierdut controlul volanului, a lovit un stalp care in cadere a angrenat un al doilea.
Un incendiu puternic a izbucnit, sambata seara, la un depozit de furaje din judetul Mehedinti, in care se afla aproximativ 2.000 de baloti de fan, transmite corespondentul Mediafax.
USR il va sustine pe Nicusor Dan la alegerile locale din 2020, in cursa pentru Primaria Capitalei, fie ca membru de partid, fie ca independent, a declarat, sambata, deputatul USR Cristian Seidler, la randul sau, deputatul Dan Barna precizand ca Nicusor Dan si-a exprimat intentia de a candida.
Situat pe locul 74 ATP, aradeanul Marius Copil, fost jucator antrenat intr-o perioada chiar de Pavel, a oferit un interviu, sambata, pentru Telekom Sport, in care a spus ca si-ar dori cateva schimbari in cadrul echipei de Cupa Davis.
Maricica Belearta Mononoke, o tanara bolnava de scleroza multipla, acuza ca va ramane fara pensia de invaliditate pentru ca primit 230 lei dupa ce a publicat un volum de poezii. Surse ministeriale au declarat ca au fost demarate verificari pentru a se stabili situatia de fapt.
Incendiul de la rampa temporara de deseuri a municipiului Cluj-Napoca de la Pata Rat a fost stins de pompieri dupa opt ore. Primarul Emil Boc a declarat ca a focul a fost pus intentionat si premeditat, transmite corespondentul Mediafax.
Zeci de masini si motociclete de epoca au ajuns, sambata, in Piata Mica din Sibiu, la Retro Parada Toamnei. Intre acestea se numara un Renault care are 96 de ani si apartine unui barbat din Deva, transmite corespondentul Mediafax.
Partidul de centru ANO, condus de catre miliardarul Andrej Babis, are un avans de 20 de procente in cadrul alegerilor parlamentare din Cehia, dupa numararea a trei sferturi dintre buletinele de vot, au anuntat sambata autoritatile electorale de la Praga, relateaza site-ul BBC News.
Pagina din 7
<