Top stiri astazi, October 19, 2017

Comisia parlamentara de ancheta privind arhiva SIPA l-a invitat pe ministrul Justitiei la audieri joi, incepand cu ora 10.00, urmand ca la audierile viitoare sa fie chemati fostii ministrii ai Justitiei Monica Macovei, Tudor Chiuariu, Catalin Predoiu si Titus Corlatean.
Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a anuntat miercuri seara ca, de anul viitor, angajatorii vor plati 2% la bugetul statului, o taxa raportata la fondul de salarii, sa aiba si el o responsabilitate fata de bugetul de stata. El a justificat aceasta masura prin faptul ca exista o directiva UE obligatorie in acest sens.
Mihaela Buzarnescu si Oksana Kalasnikova, din Georgia, s-au calificat, miercuri, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului WTA de la Luxemburg, desfasurat pe hard si dotat cu premii in valoare de 226.750 de dolari.
Zece tone de furaje ard, miercuri seara, langa un siloz din Slatina, pe strada Agricultorului, mirosul greu emanat ajungand in tot orasul, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Gimnasta McKayla Maroney, campioana olimpica la Londra 2012, a marturisit ca a fost abuzata sexual de fostul medic al echipei de gimnastica a Statelor Unite ale Americii, Larry Nassar, de la 13 ani pana la incheierea carierei sale, in 2016.
Noua persoane au fost ranite, trei fiind in stare grava, intr-un incident armat produs miercuri seara in sudul Israelului, dar autoritatile nu cred ca este atac terorist, informeaza site-ul Ynetnews.com.
Conducerea Directiei de Asistenta Sociala si pentru Protectia Copilului Prahova a declansat anchete la un centru de ingrijire pentru persoane cu handicap, din Urlati, dupa ce mai multi angajati au acuzat directorul de abuzuri si ca a ascuns un focar de raie, transmie corespondentul MEDIAFAX.
Fostul secretar de stat in MJ, Ovidiu Putura, a sustinut ca exista un judecator condamnat pentru infractiunea de abuz in serviciu, acuzatie formulata de catre DNA, motivul fiind ca nu a dat solutia asteptata de procurorii DNA, a declarat, miercuri, presedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda.
Calin Ionescu contesta acu tariea acuzatiile de hartuire care i se aduc, intr-un drept la replica publicat pe Facebook. Artistul mai transmite ca a avut interactiuni ade care nu este mandrua cu mai multe persoane si le cere acestora scuze, in masura in care le-a jignit.
Pagina din 6
<