Top stiri astazi, October 17, 2017

O persoana a murit, iar alte doua au fost ranite dupa ce au fost injunghiate, luni seara, in statia Parsons Green din Londra.
Lidia Dragescu, o romanca in varsta de 23 de ani, din Romford, Essex, a murit dupa ce a cazut peste o balustrada, in interiorul unei catedrale, aflata la o inaltime care putea masura sapte autobuze in lungime.
Donald Trump, presedintele Statelor Unite, a afirmat luni, ca Legea pentru servicii medicale accesibile, numita Obamacare, este moarta, nu mai exista, desi nu a reusit sa o abroge, iar ordonanta de modificare este contestata de aproape 20 de state, informeaza site-urile Axios.com si Patch.com.
Josep Lluis Trapero, seful Politiei din Catalonia (Mossos d'Esquadra), a fost plasat sub control judiciar, in contextul in care este acuzat de instigare la actiuni in favoarea independentei, anunta surse judiciare citate de cotidianul El Pais.
Traficul rutier pe Soseaua de Centura a Capitalei este blocat, la ora transmiterii stirii, intre localitatile Bragadiru si Domnesti din Ilfov din cauza unui accident rutier,o persoana fiind ranita grav dupa ce ar fi vrut sa traverseze neregulamentar, potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane.
Donald Trump, presedintele SUA, va efectua un turneu in Asia in perioada 3-14 noiembrie, in contextul amplificarii tensiunilor cu regimul din Coreea de Nord, a anuntat luni Casa Alba.
Authorities in the Romanian county of Brasov have confirmed over 80 measles cases in the past two weeks.
Membrii Comisiei prezidentiale pentru Proiectul de tara, constituita la initiativa presedintelui Iohannis, s-au reunit pentru a patra oara, discutand versiunile revizuite ale contributiilor grupurilor de lucru si despre armonizarea acestor versiuni.
Pagina din 8
<