Top stiri astazi, October 9, 2017

Datoriile globale si imprumuturile instabile ar putea arunca lumea intr-o noua criza financiara, a avertizat ministrul german al Finantelor, Wolfgang Schäuble, intr-un interviu publicat, duminica, de Financial Times, citat de Politico.eu.
Gimnastul Marian Dragulescu a terminat pe pozitia a patra finala la sarituri, fiind depasit de Hansol Kim, la ultima saritura din concurs, in cadrul Campionatelor Mondiale de la Montreal.
Nationala Romaniei a jucat duminica ultima partida din preliminariile pentru Campionatul Mondial din Rusia din 2018, la Copenhaga, in compania Danemarcei. Meciul a fost doar unul de palmares, dupa ce tricolorii au pierdut orice sansa de calificare inca din runda a saptea a campaniei. Partida s-a incheiat 1-1, iar Romania incheie campania de calificare pe locul 4 in grupa.
Ciclismul este una dintre metodele de a circula cele mai prietenoase cu mediul inconjurator; gratie acestei noi inventii a polonezilor, a devenit chiar si mai prietenos.
Smiley, Pavel Bartos si intreaga echipa aRomanii au talenta se afla in Spania pentru preselectiile celui de-al optulea sezon al emisiunii de talente. Acestia se afla in cautarea unor noi talente, de aceasta data printre romanii plecati sa munceasca in Spania.
Barbatul scos decedat din mina Lupeni a fost condus, duminica, pe ultimul drum de aproximativ 400 de persoane. aRamas bun Iulica! (...) Minerii lucreaza cu vechituri vandute si revandute defecte. (...) Acum aveti bani de stalpi peste cadavrele lui Iulica si Ionela, sustine un fost miner.
Juristul Florin Talpan a pierdut procesul intentat impotriva clubului FCSB, in care cerea ca vicecampioana Romaniei sa nu mai foloseasca actuala denumire, pentru ca ar face referire la numele Steaua.
Laureatul premiului Nobel, Mario Vargas Llosa, a condamnat apasiunea nationalistaa si a subliniat ca planul complotist al independentei catalane anu va distruge 500 de ani de istoriea a unitatii Spaniei, informeaza El Pais.
Pagina din 9
<