Top stiri astazi, September 8, 2017

In 1474 s-a nascut poetul renascentist Ludovico Ariosto; capodopera sa, poemul epic aOrlando furiosoa, a fost una dintre sursele de inspiratie pentru Ion Budai-Deleanu, autorul aTiganiadeia (m. 6 iulie 1533)
Doua explozii solare au fost inregistrate miercuri, ultima, cea mai puternica din ultimii 11 ani, provocand si perturbarea masiva a comunicatiilor, scrie Descopera.

Un taxi cu GPL a luat foc intr-o parcare din Moreni. Un autoturism taxi marca Logan a luat foc, din senin, intr-o parcare din municipiul Moreni, jud. Dambovita. Potrivit pompierilor, citati de reporterpenet.ro, cauza producerii incendiului ar fi un scurtcircuit provocat de un cablu izolat necorespunzator. Loganul MCV era dotat cu butelie GPL care a […]

Post-ul VIDEO | Masina unui taximetrist din Moreni, dotata cu GPL, a luat foc intr-o parcare. Care este starea soferului apare prima data in Libertatea.ro.

Premierul Mihai Tudose a declarat, joi seara, la Digi24, ca Banca Nationala a Romaniei trebuia sa fie mai atenta in privinta bancilor care au raportat ca nu au profit si sa traga un semnal de alarma in acest sens.
Autoritatile de la Tiraspol au acuzat, joi, Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa (OSCE) ca a intarziat discutiile in formatul 5+2 privind solutionarea conflictului din republica separatista Transnistria, relateaza site-ul agentiei Tass.
O hotarare de Guvern aprobata joi stabileste modul de organizare si functionare a Consiliului pentru Coordonarea Industriei Nationale de Aparare care va colabora impreuna cu Ministerul Economiei in gestionarea acestui sector economic, organismul incluzand reprezentanti ai mai multor institutii.
Premierul Mihai Tudose a negat, joi, la Digi 24, ca ar exista tensiuni intre el, care este vicepresedinte al PSD, si presedintele partidului, Liviu Dragnea, si a afirmat ca guvernul, fiind politic, este subordonat partidului.
Noua romani se afla in zona afectata de uraganul Irma, insa toti se afla in siguranta, a anuntat, joi seara, Ministerul Afacerilor Externe (MAE). ...
Entitati din Rusia ar fi intervenit in scrutine desfasurate in cel putin 27 de state, inclusiv Republica Moldova, utilizand metode variate, precum atacuri cibernetice sau campanii de dezinformare, se arata intr-un raport al Aliantei pentru Securitatea Democratiei din cadrul German Marshall Fund.
Ministerul Afacerilor Externe a anuntat joi seara ca noua persoane de cetatenie romana se afla in zona afectata de uraganul Irma, toti aflandu-se in siguranta.
Pagina din 9
<