Top stiri astazi, September 1, 2017

Moscova la un pas de un act terorist. Doi presupusi membri ai Statului Islamic au fost arestati in Rusia cu acuzatia ca pregateau un atac terorist in zona Moscovei.
Inca un caz care nu ne face cinste peste hotare. Un tata roman stabilit in Spania a fost arestat pentru acuzatia ca a violat o fetita de 12 ani si a abuzat sexual de alte trei minore prietene cu fiicele lui.
Omul de afaceri turc Resit Tavan, pe numele caruia SUA au formulat cerere de extradare, a cerut Curtii de Apel Bucuresti sa fie plasat in arest la domiciliu si sustine ca demersul americanilor are caracter politic.
Dupa ce a aprobat ca 2% din Produsul sau Intern Brut sa fie alocat pentru Aparare, Romania s-a lansat intr-un iures de achizitii de armament. Acest elan pentru inarmare, fara precedent dupa 1989, ridica o serie de intrebari politice si strategice.
EVZ a dezvaluit din august 2016 ca servicii medicale si medicamente sunt decontate de CASMB si CNAS pentru pacienti fictivi. Procurorii DNA au facut, ieri, 50 de perchezitii, inclusiv la institutiile mentionate. Vizati sunt Sergiu Ciobanu, fostul consilier al lui George Maior, dar si seful CNAS, Marian Burcea.
Vara aceasta i-a mers struna frumoasei blonde, lansand hit dupa hit. Intre spectacole, aparitii cu piesele pe care le-a fredonat toata tara precum aCine m-a facut om marea sau aRamai cu binea, Delia a fost plecata de cateva ori in vacante exotice in colturile opuse ale lumii.
Parerea lui Terente - 1 septembrie 2017
Romania infrunta, diseara, reprezentativa Armeniei, in campania de calificare la CM din Rusia. Chiar si o victorie ar pastra sanse minime ca atricoloriia sa prinda turneul final.
Presedintele Camerei de Comert si Industrie a Romanie, care a fost gazda, ieri, pentru Reuniunea Anuala a Diplomatiei, a explicat in fata zecilor de ambasadori romani ca din cei 630.439 de agenti economici, doar 1.034 de firme sunt societati cu capital 100% de stat.
Pagina din 42
<